BB-Mari muhinointikumppanistaan Paulista: Hänen tyyppiset miehet eivät kiinnosta

14.09.2010 12:43 -

BB-talosta sunnuntaina häädetty Mari kertoi Voicelle mietteitään Paulista. Pari viihtyi aluksi tiiviisti yhdessä, mutta lopulta Mari otti etäisyyttä mieheen.

Mari kuvaili, että jokainen etsii taloon mentyään jonkun turvahenkilön, eikä kaikkien kanssa voi olla samaan aikaan parasta kaveri. Marille tämä henkilö oli Paul. Juttu alkoi kuitenkin käydä turhan painostavaksi Marille joka omien sanojensa mukaan pyysikin mieheltä enemmän omaa tilaa.

-Kun sitä ei tullut, ahdistuin. Karkasin siitä tilanteesta. Toivottavasti, kun Paul tulee talosta, eikä enää esitä kameroiden edessä, niin voimme nämä asiat puhua läpi, Mari kertoi.

Marista Paulin käytös muuttuu BB-talossa sitä mukaan ketä hänen ympärillään on. Miehellä on Marin mukaan halu miellyttää muita.

Mari totesi, ettei normaalisti ole kiinnostunut Paulin kaltaisista miehistä. Hän toteaa miehen olevan, mukava mutta heidän olevan täysin erilaisia ihmisiä.

Paul oli nimennyt Marin häätöäänestykseen ja myöhemmin valitteli, kun Mari ei maininnut häntä jäähyväisvideossaan muille asukkaille. Marista Paulin käytös on tekopyhää.

-Miksi hän haluaisi minun jättävän jotain nyyhkyjäähyväväisiä, jos se itse halusi minut pois sieltä? Vaikka tilanne oli mikä oli, minä en olisi ikinä nimennyt Paulia. Jos pidät jostain ihmisestä niin paljon, niin miksi haluaisit hänet pois talosta, Mari ihmetteli.

Marista Paul oli selvästi nimennyt hänet siksi, että oli naiselle katkera.

Kilpailut

Uusimmat