Rock-legenda harmistui - aulis fani olikin prostituoitu

15.09.2010 17:43 -

Genesis-legenda Phil Collins sai Amsterdamissa keikkaillessaan tarjouksen, josta hänen oli kieltäydyttävä, kun innokkaasti lähestynyt ihailijia paljastuikin prostiutoiduksi.

Collins oli keikkailemassa Amsterdamissa Genesis-yhtyeensä kanssa, kun paikallinen maksullinen nainen tunnisti hänet kuuluisalla punaisten lyhtyjen alueella. Ilotyttö paljastui suureksi Phil Collins -faniksi ja tarjosi tähdelle palveluksiaan ilmaiseksi. Tähti joutui kuitenkin kieltäymään tarjouksesta.

- Päivällisen jälkeen päätimme oikaista punaisten lyhtyjen alueen poikki, kun erittäin seksikäs nainen juoksi luoksemme. Hän pyyteli minua tulemaan sisälle ja tarjosi ilmaisia palveluksia. Miksi minut pitikin tunnistaa juuri tällaisessa tilanteessa, kun en voinut tehdä asialle mitään, Collins naureskeli.

Phil Collins tunnetaan miljoonia levyjä myyneen Genesis-yhtyeen ohella myös omasta menestyksekkäästä soolourastaan. Miehen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Another Day In Paradise, Against All Odds ja In The Air Tonight.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat