Voicen Muotiviikolle saapuva suomalaissuunnittelija: Yksi ja sama pipo ei ole muotia

28.09.2010 13:54 - Eeva Rajala

Suomen Muodin Huipulle -kisan voittanut suunnittelija Katri Niskanen saapuu Voicen Muotiviikolle esittelemään uuden syysmallistonsa. Niskasen mukaan ihmisten pitäisi enemmän ja enemmän miettiä, mikä on oma tyyli ja sitten vasta lähteä ostosreissulle.

- En tykkää ajatella, että on joku yksi trendi ja kaikki ostavat saman pipon. Mielestäni se ei ole muotia. Se on kuitenkin kokonaisuus, mistä se muotoutuu. Mielestäni ihmisten pitäisi enemmän lähteä sitä kautta rakentamaan, eli löytää ensin oma tyylinsä. Ei osta vain yhtä sesonkia päälleen, vaan rakentaa sen oman tyylin kautta, Niskanen kertoo Voicelle.

Niskasella vaatteiden osto on kausiluonteista. Hän ei vaatesuunnittelijana jaksa työpäivän jälkeen lähteä kaupoille, kuten kenties yleisesti muut lähtevät.

- Matkoilla tulee helpommin ostettua. Ehkä se on niin, että kun on tarpeeksi irti työstä, niin sitten jaksaa ajatella niitä vaatteita, Niskanen kertoo.

Katri Niskasen Katri/N-syysmallisto nähdään Voicen Muotiviikolla lauantaina. Lauantaina muotiviikolla nähdään muotia myös Tiia Vanhatapiolta, Minna Parikalta ja IVANAhelsingiltä. Lisätietoja huomenna alkavasta Muotiviikosta löydät tästä!

Kilpailut

Uusimmat