IS: Marko Asell kävi lähellä kuolemaa seikkailuohjelman kuvauksissa

08.10.2010 07:20 - Karoliina Kotala

Ex-painija ja olympiamitalisti Marko Asell koki kauhun hetkiä uuden seikkailuohjelma Linnakkeen kuvauksissa.

Linnake-ohjelman avausjaksossa Asell kilpailee Antti Kaikkosen, Satu Taiveahon ja Tuuli Matinsalon kanssa vihreässä joukkueessa punaisen joukkueen Kristiina Komulaista, Mika Poutalaa, Tidjan Bata ja Katja Ståhlia vastaan. Kuvaukset saivat kuitenkin hurjan käänteen, kun Urheus-tehtävässä Asell pudottautui veden päällä suoritetun tehtävän lopuksi mereen. Pudotus ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan.

- Veden paino tuli voimalla, ja tuli tunne, että kurkku meni ihan lukkoon ja henki salpautui. Pudotessani veteen minulla pääsi pahasti vettä keuhkoihin. Siinä kohtaa tuli hetken verran paniikki, Asell kertoo Ilta-Sanomille.

Mies onnistui uimaan hypyn jälkeen kumipatjalle eikä vaarallinen tilanne jäänyt juurikaan Asellia vaivaamaan.

- En pelkää vettä, mutta en ole erityisen hyvä uimaan, eikä se ole elementtinä minulle se kaikista mieluisin, Asell kuvaili, mutta kertoo silti olleensa suoritukseensa tyytyväinen.

Seikkailuohjelma Fort Boyard - Linnake alkaa Suomi TV:llä tänään kello 20.15. Ohjelmaa juontaa näyttelijäpariskunta Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen. Sarjassa joukko suomalaisjulkkiksia kilpailee joukkueina hyväntekeväisyyteen menevästä rahasummasta. Sarjan ranskalaista alkuperäisversiota on nähty Suomen televisiossa aikaisemmin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat