BB-Nikon tyttöystävä paljasti MTV3:lle, miltä tuntui odottaa Nikoa sviitissä turhaan

05.11.2010 17:48 - Katariina Näreaho

Nikolla oli viikko takaperin mahdollisuus nähdä tyttöystävänsä Big Brother -talossa ja viettää tämän kanssa kahdenkeskistä aikaa ennen Sloveniaan lähtöä. Mies valitsi kuitenkin bilettämisen rentoutumisen sijaan.

Slovenian BB-taloon vaihtoon lähteneelle Nikolle annettiin edellisenä iltana kaksi vaihtoehtoa: bileet muiden kanssa tai lepääminen sviitissä. Niko valitsi biletyksen, sillä halusi viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa ennen matkalle lähtöä. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että sala-alueella odotti hänen tyttöystävänsä Sofia Ruusila kuoharin ja herkkujen kera.

Miss Helsinki kertoi MTV3:lle, miltä hänestä tuntui odottaa tunteja avopuolisoaan tyhjässä sviitissä.

- Osasin varautua siihen, ettei Niko tule. Tunnen hänet sen verran hyvin, että jos vaihtoehtoina on juhliminen ja lepääminen, niin kyllä hän bailut valitsee. Eikä hän tykkää olla yksin, jos jännittää, Sofia sanoo.

Tilanne jännitti naista, sillä hänestä oli erikoista olla Big Brother -talossa. Sofia kertoo olleensa tuolloin myös pettynyt, ettei Niko tullut sviittiin.

- Seuraavana päivänä osasin suhtautua asiaan jo huumorilla. Nyt koko juttu on jo unohdettu.

Sofia on hyvin iloinen puolisonsa puolesta, että tämä lähetettiin vaihtoon Sloveniaan. Niko on joskus kertonut hänelle toivovansa vaihtoon pääsemistä enemmän kuin kilpailun voittamista.

Lähde: MTV3

Kilpailut

Uusimmat