Kaikki artikkelit

Big Brotherista tutuksi tullut Niko Saarinen on mukana tämän vuoden Mr. Gay Finland -kilpailussa. Ehdokkaita on yhteensä kuusi. 
Big Brotherissa vuonna 2008 riehuneen Niko Saarisen mukaan tuotantoyhtiö haukkui BB-kilpailijoita ohjelman aikana. Katkeroituneen miehen mukaan tuotantoyhtiö profiloi asukkaat jo ennen ohjelman alkua.
Big Brother -voittaja Niko Nousiainen ja hänen tyttöystävänsä Sofia Ruusila ovat muuttaneet uuteen kotiin. Pariskunta vaihtoi Vuosaaren yksiöstä Helsingin keskustan kaksioon.
Viime sunnuntaina Big Brotherin voittajan tittelin itselleen pokannut Niko Nousiainen myönsi alkuviikosta Voicelle, että tyttöystävä Sofia Ruusilan kosiminen on käynyt mielessä. Ruusila vihjasi Voicelle salaperäisesti, että hän on varmistunut tunteistaan.
Big Brotherin voittaneen Niko Nousiaisen tyttöystävä Sofia Ruusila myönsi Voicelle, että Niko olisi hänen mielestään voinut jättää tiettyjä asioita sanomatta talossa.
Scandinavian Hunks -tanssiryhmä on perinteiseen tapaan julkaisseet myös tänä vuonna silmänruokaa naisille tarjoavan kalenterin. Kansikuvassa on ryhmään kuuluva, tämän vuoden BB-voittaja Niko, jonka valinta oli Hunksien taiteellisen johtajan Petri"Mauno"Ahosen mukaan luonteva valinta.
Big Brotherissa voiton vienyt Niko kertoi Voicelle, että yksi BB:n kohokohdista oli Sloveniaan suuntautunut asukasvaihto. Miehen mukaan paikalliset katsojat olivat kuitenkin tuohtuneet siitä, kuinka häntä talossa kohdeltiin.
Big Brotherin voittaneella Niko Nousiaisella oli visiittinsä aikana kova ikävä tyttöystävä Sofiaa. Mies ei kiellä, ettei mieleen olisi talossa ollessa noussut myös kosiminen.
Big Brother -ohjelman voitto ratkesi tänään Niko Nousiaisen eduksi.
Scandinavian Hunks -tanssiryhmän jo perinteeksi muotoutuneesta mieskalenterista on saatu uusi painos.
Big Brother olisi antanut Nikolle mahdollisuuden tavata tyttöystävänsä, Miss Helsinki Sofia Ruusilan, jos tämä olisi valinnut oikein. Sofia kommentoi Voicelle tapahtunutta.
Big Brother -talossa itkettiin eilen. Niko oli käsketty päiväkirjahuoneeseen, missä Nikolle selvisin hänen tyttöystävänsä odottaneen häntä taannoin BB-talon sala-alueella.
Nikolla oli viikko takaperin mahdollisuus nähdä tyttöystävänsä Big Brother -talossa ja viettää tämän kanssa kahdenkeskistä aikaa ennen Sloveniaan lähtöä. Mies valitsi kuitenkin bilettämisen rentoutumisen sijaan.
Eilisten juhlien jälkiä siivoillut Niko koki epämiellyttävän yllätyksen. Miehen käteen tarttuivat vahingossa Petrin yllä olleet nahkaiset alushousut.
BB-talosta häädetty Niko Saarinen lähtisi vielä kolmannenkin kerran mukaan BB:hen. Tämä siinä tapauksessa, jos hän olisi sinkku.
BB-Marianna on ensimmäinen pudonnut sala-asukas.