Tanssipari säikäytti Jukka Rasilan

08.11.2010 14:16 - Eeva Rajala

Tanssii tähtien kanssa -kisassa menestynyt Jukka Rasila säikähti eilen tanssipariltaan Saana Akiolalta saamaansa viestiä. Rasila kertoi Voicelle pelästyneensä, onko Saanalle tapahtunut jotain.

- Juttelin juuri broidin kanssa, kun olin menossa metrolla treeneihin ja Saana yrittää soittaa. Sitten tuli tekstiviesti "Soita mulle!!!!" Ajattelin, että sillä on selkä paskana tai akillesjänne pamahtanut poikki tai muuta vastaavaa, Rasila kertoo Voicelle.

Saana oli treenisalilla juuri kuullut, että heidän biisinsä on bändin vetämänä 15 sekuntia pitempi kuin suunniteltu, joten koreografiaa jouduttiin pidentämään.

- Saana aloitti puhelun, että "Älä nyt ole paniikissa, älä huolestu, mutta..." Se oli onneksi sitten pieni huoli. Muutettiin sitten lennossa iltapäivällä koreografiaa ja saatiin sinne se 15 sekuntia lisää, Jukka selittää.

Eilen Tanssii tähtien kanssa -kisasta tippui Nasima Razmyar tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa. Kisassa tanssivat enää Jukka Rasila, Joona Puhakka, Laura Voutilainen ja Antti Tuisku tanssipareineen.

Kilpailut

Uusimmat