Iltapäivälehdet: Ainakin nämä julkkikset nähdään Linnanjuhlissa

16.11.2010 07:43 - Karoliina Kotala

Perinteiset itsenäisyyspäivän juhlat kokoavat jälleen Suomen silmää tekevät Linnaan. Kutsun ovat saaneet tuttuun tapaan muun muassa kansanedustajat, joista osaa juhlii itsenäistymistä presidentin kutsuilla viimeistä kertaa.

Odotetut kutsut on postitettu ja paikan päällä tullaan näkemään ainakin Tanssii tähtien kanssa -kisaaja ja Vuoden pakolaisnainen Nasima Razmyar. Kutsu yllätti myös toimittaja Arto Nybergin, jolle kyseessä on ensimmäinen kerta presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

- Ensimmäinen ajatus taisi olla, että oho. Eihän sitä joka päivä saa postissa kirjettä Tasavallan presidentiltä, Nyberg ihmettelee Ilta-Sanomille.

Viimeistä kauttaan eduskunnassa viettävät kansanedustajat Janina Andersson sekä Satu Taiveaho tullaan molemmat näkemään Linnassa. Mukana kutsuilla on viimeistä kertaa myös Tanja Karpela, jonka puku on joka vuosi kiinnostanut mediaa. Tälläkin kertaa Karpelan puvun valmistaa naisen luottosuunnittelija Sinikka Nikander.

Linnassa tullaan mitä todennäköisemmin näkemään myös Suomen menestyneimpiä urheilijoita. Paikan päälle saapuneekin hiihtäjät Aino-Kaisa Saarinen ja Virpi Sarasvuo, lumilautailun olympiamitalisti Peetu Piironen, suunnistuksen maailmanmestari Minna Kauppi ja MM-purjehtija Sari Multala.

Lähde: Ilta-Sanomat, Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat