Harry Potter -tähdet: Jättäkää Harry jo rauhaan

17.11.2010 11:54 - Eeva Rajala

Harry Potter -kirjailija J. K. Rowling sanoi taannoin haluavansa tietää, mitä Potter-hahmoille tapahtuu koulun jälkeen. Tästä voitaisiin spekuloida, että lisää kirjoja olisi luvassa, mutta Potter-elokuvien tähtien mukaan niitä ei tarvita.

Tätä mieltä on muun muassa elokuvissa Luna Lovekivaa esittävä Evanna Lynch. Hän rakastaa Rowlingin kirjoja ja hänestä olisi hienoa lukea niitä lisää. Lynch ei kuitenkaan ajattele, että olisi enää lisää kirjoitettavaa.

- Minusta Harry pitäisi jättää rauhaan. Hänellä on ollut rankka lapsuus ja Voldemort väijyy. Toivon, että koulun jälkeen Harrylla on normaali, tasapainoinen elämä, Lynch selventää Voicelle.

Myös toinen Potter-elokuvien nuori tähti, Neville Longbottomia esittävä Mattew Lewis on sitä mieltä, ettei tarinaa tarvitsisi enää jatkaa. Hänen mukaansa tarinan seitsemän ja viimeinen osa summaa kaikki Harryn kokemukset ja koko elämän niin hyvin, ettei siitä välttämättä tarvitse jatkaa enää eteenpäin.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset - osa 1 saa tänään ensi-iltansa Suomessa ennätyksellisesti yhteensä 105 valkokankaalla ympäri maan. Suomalaiset Harry Potter -fanit saavat tänään nauttia harvinaisesta maailman ensi-illasta, kun elokuva nähdään Suomessa ennen miltei koko muuta maailmaa. Elokuva saapuu Suomessa teattereihin jopa ennen Yhdysvaltoja ja Iso-Britanniaa, missä elokuva nähdään vasta tulevana perjantaina.

Elokuvassa tuttu kolmikko Harry, Hermione ja Ron lähtevät suorittamaan lähes mahdottomalta tuntuvaa tehtävää: heidän on tuhottava hirnyrkit, avaimet Voldemortin kuolemattomuuteen. Elokuvan toinen osa saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden heinäkuussa.

Kilpailut

Uusimmat