IS: Ruotsin kuningasperheen totuuden hetki - ensimmäinen edustustilaisuus yhdessä skandaalin jälkeen

19.11.2010 07:58 - Karoliina Kotala

Viime viikot ovat olleet rankkoja koko Ruotsin kuningasperheelle skandaalikirjan aiheuttaman kohun vuoksi. Kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia ovat tähän asti edustaneet omissa tilaisuuksissaan, mutta tänään luvassa on ensimmäinen yhteinen tilaisuus koko perheen kesken.

Tukholman Kuninkaanlinnassa järjestetään tänään World Child and Youth Forum -tapahtuma, jossa kuningasparin on määrä edustaa yhdessä ensimmäistä kertaa kohukirjaskandaalin jälkeen. Lasten oikeuksien puolesta järjestetty tapahtuma on saanut uuden merkityksen pariskunnan vihdoin kohdatessa julkisuuden yhdessä.

Kuningaspari tulee todennäköisesti viimeiseen asti pitämään onnellisen avioliiton kulisseja yllä. Ruotsin hovi on julkaissut nettisivuillaan myös pariskunnan yhteishaastattelun, jossa aiheena on tämänpäiväinen hyväntekeväisyystilaisuus.

- Ei jännitä! Olen rauhallinen ja valmis, kuningatar Silvia kuvailee tuntemuksiaan haastattelussa.

Tapahtumaan saapuvat myös kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel sekä prinsessa Madeleine. Nöyryytetty Silvia on saanut ruotsalaislehtien mukaan osakseen Ruotsin kansan tuen ja myötätunnon.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat