IL: Keskisormea kameroille näyttäneen Harri Ollin valmentajan yllätyspäätös: Ei tuota jaksa kukaan

30.11.2010 08:02 - Karoliina Kotala

Viime viikonloppuna televisiosta Rukan maailmancupia seuranneet tv-katsojat hämmästyivät mäkihyppääjä Harri Ollin näyttäessä keskisormeaan tv-kameroille. Huomiota saanut tempaus oli viimeinen niitti myös Ollin valmentajalle Kimmo Kykkäselle.

Eilen otsikoihin noussut keskisormikohu huipentui valmentaja Kykkäsen ja Ollin kahdenkeskiseen palaveriin, jonka seurauksena Kykkänen päätti lopettaa Ollin valmentamisen.

- Peli on nyt vihelletty tyystin poikki. Mäkihypystä ei ainakaan kannata puhua mitään vähään aikaan. Harrilla on yksityiselämän asiat levällään ja ne on ensin saatava järjestykseen...Kyllä minulla on vedätetty olo. On tämä valtava pettymys. Harri itse on kertonut, että kaikki on hyvin, mutta aamulla kuulin Pekalta (maajoukkueen päävalmentaja Niemelä), miten asiat ovat menneet. Harvoin minua on hävettänyt niin paljon, Kykkänen kertoo Iltalehdelle.

Kykkänen ei kuitenkaan halua kertoa yksityiskohtia tapauksista, jotka johtivat kilpailukieltoon sekä maajoukkueesta hyllyttämiseen.

- Se on sellaista sotimista kaikkia vastaan. Eihän tuota jaksa kukaan...Tämä on minulle todella raskas asia. Tuntuu pirun pahalta. Takki on ihan tyhjä. Harrin on saatava oma elämänsä hallintaan, enkä minä ole missään tapauksessa huolissani hänestä mäkihyppääjänä. Minä olen huolissani Harri Ollista ihmisenä, Kykkänen pohtii lehdessä.

Harri Olli on mäkiuransa aikana nähty useasti lehtien otsikoissa ennen kaikkea yksityiselämänsä vuoksi, johon on kuulunut muun muassa rattijuopumuskäry.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat