Iltapäivälehdet: Näin Tanssii tähtien kanssa -voittajaparin yhteistyö jatkuu

30.11.2010 08:17 - Karoliina Kotala

Tanssii tähtien kanssa -voittaja Antti Tuiskun ja tanssipari Ansku Bergströmin alkuviikko on mennyt voiton myötä juhlahumussa. Viisitoista viikkoa tiiviisti yhdessä treenannut kaksikko ei kuitenkaan aio heittää toisilleen hyvästejä tanssikilpailun loputtua.

Tanssipari tulee viettämään aikaa yhdessä myös tulevaisuudessa sekä työn että huvin merkeissä. Keväällä kaksikko lähtee yhteiselle lomalle, jonka lisäksi Tuisku ja Ansku suuntaavat konserttilavoille.

- Olen mukana Antin konserttikiertueella ja teen osan koreografiasta, Ansku kertoo Iltalehdelle.

Tanssipari vietti tiiviisti aikaa yhdessä erityisesti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun loppuviikot. Tiukan treeniaikataulun vuoksi Ansku oli Tuiskun mukana Silja Serenaden konserttikiertueella, jotta Tuiskun vapaahetket voitiin käyttää harjoitteluun. Samasta syystä Ansku vieraili Tuiskun mukana myös Rovaniemellä, jossa tanssija pääsi tapaamaan Tuiskun vanhempia sekä seuraamaan popparin kirkkokonserttia.

- Anskusta tuli minulle tosi läheinen ihminen. Nyt, kun tämä tanssihumu laantuu, niin on mukava päästä tutustumaan Anskuun vielä lisää ihan muissa merkeissä treenisalin ulkopuolella. Mitään sen suurempaa haikeutta ei ole tullut, koska tiedän, että yhteistyö ja ystävyys jatkuu, Tuisku iloitsee Ilta-Sanomissa.

Lähde: Ilta-Sanomat, Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat