BB-voittaja uuden Hunks-kalenterin kannessa: Luonteva valinta

01.12.2010 20:09 -

Scandinavian Hunks -tanssiryhmä on perinteiseen tapaan julkaisseet myös tänä vuonna silmänruokaa naisille tarjoavan kalenterin. Kansikuvassa on ryhmään kuuluva, tämän vuoden BB-voittaja Niko, jonka valinta oli Hunksien taiteellisen johtajan Petri"Mauno"Ahosen mukaan luonteva valinta.

Ahonen kertoi Voicelle, ettei Nikon laittaminen kalenterin kanteen ollut suoranaisesti taktinen veto. Mies sanoo, että luonnollisesti kuitenkin BB-voittaja kannessa oli sopiva valinta juuri tähän saumaan .

- Kyllä me aina mietitään, kuka kanteen laitetaan. Niko edustaa sitä kuvaa mitä haluamme antaa ulospäin. Hän on positiivinen, sporttinen, miehekäs ja ajattelee muita. Edustaa sitä millainen Hunks on. Totta kai kaikki mukana olevat kundit ovat hienoja ja hyviä tyyppejä, jotka edustavat brandia hyvin. Niko oli kuitenkin paras vaihtoehto vuoden 2011 kanteen.

Ahosen kertoo, että Hunksit tarjoavat myös epäilemättä hyvän ponnahduslaudan BB-voittajan tulevaisuutta ajatellen.

- Toivottavasti Niko on vielä mukana Hunkseissa monta vuotta, mutta joskus hänenkin pitää lopettaa. Tämä tarjoaa varmasti hyvä startin.

Vuoden 2011 Hunks-kalenterin tuotto ohjataan kenelle tahansa apua tarvitsevalle. Sopivasta kohteesta voi vinkata tanssiryhmän nettisivulla.

Kilpailut

Uusimmat