Apple listasi myydyimmät musiikit ja sovellukset - mukana suomalainen hittipeli

10.12.2010 12:50 -

Apple julkaisi iTunes Storessa Rewind-listansa, josta selviävät vuoden suosituimmat sovellukset iPhonelle ja iPadille, sekä ladatuimmat musiikit.

Mashable-sivusto julkaisi tänään tiedon, että Rovio Mobilen Angry Birds -peliä on ladattu kaikille alustoille yhteensä 42 miljoonaa kappaletta. Näistä 30 miljoonaa oli ilmaislatauksia ja 12 miljoonaa maksettuja. Kyseiseen lukuun sisältyvät pelin kaikki eri versiot.

Angry Birds löytyy myös Applen Rewind-listalta, kategoriasta "koukuttavat pelit". Muita mainittuja ovat muun muassa Cut the Rope ja Solipskier. Tarkkaan järjestykseen Apple ei sovelluksia ole laittanut, ja ne on jaettu useisiin kategorioihin. Yksin peleille on neljä eri kategoriaa.

Levyistä on listattu muun muassa vuoden levyksi valittu The Arcade Firen Suburbs, tammikuussa Helsinkiin saapuvan Sleigh Bellsin Treats, joka valittiin vuoden tulokkaaksi, sekä vuoden biisinä Robynin Dancing on My Own.

Jos sinulla on käytössäsi iTunes, listoihin pääset tämän linkin kautta. Mashablen juttu Angry Birdsin latausmääristä löytyy täältä (mashable.com).

Kilpailut

Uusimmat