IL: Näin Linnan juhlissa ihastuttanut Satu Taiveaho laihdutti 10 kiloa

11.12.2010 14:14 - Katariina Näreaho

Kansanedustaja Satu Taiveaho ihastutti Linnan juhlissa vartalonmyötäiseen siniseen pukuun pukeutuneena. Kaunotar ehti laihduttaa muutamassa kuukaudessa jopa 10 kiloa.

Juhannuksen jälkeen vähähiilihydraattiseen ruokavalioon siirtynyt Taiveaho kertoi Iltalehdelle, että paino putosi tarkoitettua enemmän.

- En alun perin aikonut pudottaa painoa ihan näin paljon, mutta kun prosessi lähti käyntiin, putosi sitten enemmänkin, hän kertoo.

Lähes kymmenen kiloa laihtuneen Taiveahon muutos oli Linnan juhlissa silmiinpistävä. Punaiselle matolle astelleen naisen vartalonmyötäinen puku toi hyvin esiin hoikan vyötärön ja hennot käsivarret. Vähähiilihydraattisen dieetin avulla Taiveaho karisti kevään aikana saamansa ylimääräiset kilot ja varmasti enemmänkin. Lisäksi hän kuntoilee entistä enemmän.

- En kuitenkaan ollut missään vaiheessa varsinaisella Atkinsin dieetillä. Olen koko ajan syönyt esimerkiksi perunaa ja riisiä - kuitenkin vähemmän kuin ennen, Satu kertoo Iltalehdelle.

Painoa ehti loppusyksyyn mennessä pudota niin roimasti, että Taiveaho päätti ottaa muutaman kilon takaisin. Tällä hetkellä Satu tuntee olonsa super energiseksi ja uskoo sen johtuvan juuri liikunnasta ja ruokavaliosta.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat