Jussi69:n villit joulubileet Bam Margeran kera toteutuvat - Rokkari kutsuu kaikki halukkaat mukaan juhliin!

16.12.2010 23:27 -

Jussi69 on jo pitkään suunnitellut villejä pikkujoulubileitä Bam Margeran kera. Rokkari vahvisti tänään Voicelle, että juhlat pidetään ensi maanantaina ja kaikki halukkaat on kutsuttu mukaan bileisiin.

Jussi69 järjestää ensi maanantaina omat pikkujoulubileensä Bar Bäkkärissä. Juhlissa esitetään Where The Fuck Is Santa -elokuva ja tilaisuuden juontaa leffan päätähti Bam Margera. Rokkari kertoi Glaceau vitaminwater -juoman lanseeraustilaisuudessa tänään, että kutsu on avoin kaikille halukkaille.

- Tervetuloa kaikki manantaina 20. päivä. Ovet aukeavat kahdeksalta ja tontut tarjoavat kuumaa juotavaa ja myös kylmää juotavaa. Parhaat bileet tänä jouluna, rokkari hehkutti.

Jussi69 kertoi Voicelle olleensa erittäin kiireinen pikkujoulujensa tiimoilta. Juhlien järjestelyt ovat vieneet mieheltä paljon aikaa, eikä niiden järjestäminen ollutkaan niin helppoa kuin rokkari aluksi luuli.

- Mun omat pikkujoulut ja viimeiset järkevät pikkujoulujuhlat pidetään maanantaina Bar Bäkkärissä. Tässä on ollut aika paljon säätöä, kun mä näytän siellä Where The Fuck Is Santa -leffan ohjaajan kera ja Bam Margera juontaa. Järjestelyissä on ollut niin monta palasta jotka on pitänyt saattaa yhteen, kun olen yleensä tottunut olemaan vieraan roolissa. Nyt kun olen itse bilejärjestäjänä, niin alan arvostamaan kuinka paljon duunia tämä vaatii, rokkari kiteytti.

Rokkarille näytti uusi vitamiinivesi maistuvan.

Kilpailut

Uusimmat