Julkkikset paljastavat: Tällaisia joululahjoja naiset haluavat

18.12.2010 10:17 -

Juontaja Anne Kukkohovi, näyttelijä Jenni Banerjee ja malli Nanna Grundfeldt paljastivat Voicelle millaisista joululahjoista he ilahtuisivat.

Suomen huippumalli haussa -juontaja Anne Kukkohovi uskoo tietävänsä, mitä naiset haluavat joululahjaksi. Naisen mukaan lahjavalinnassa ei voi mennä vikaan, jos ostaa kauneustuotteita.

- Joku ihana, ylellinen rasva tai ylellinen hieronta. Ne on sellaisia lahjoja, joissa ei voi mennä vikaan, eikä ne jää kaappiin roikkumaan. Niissäkin voi valita sellaisen lahjakortin, jolloin nainen saa itse päättää, Kukkohovi kuvailee.

Suomen huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Nanna Grundfeldt kertoi miettivänsä parhaillaan, mitä ostaa joululahjaksi eräälle naiselle. Nanna ei ollut vielä keksinyt ratkaisua lahjapulmaan, mutta tiesi kertoa millaisesta lahjasta itse ilahtuisi.

- Jos mä itse saisin valita niin Niken pipo tai kengät, Nanna kuvaili.

Näyttelijä Jenni Banerjee kertoi ilahtuvansa, mikäli pukinkontista löytyisi ihanat merkkikengät tai laukku.

- Kengät on aina hyvä lahja tai sitten klassikko merkkilaukku. Siinä ei voi koskaan mennä vikaan. Aivan yhtä ihana ja hellyyttävä lahja on kuitenkin myös sellainen, jossa on nähty vaivaa, näyttelijä lisäsi.

Kilpailut

Uusimmat