Kotimainen komedia kolahtaa - tämä on vuoden hauskin ohjelma

16.01.2011 23:38 - Karoliina Kotala

Sunnuntai-iltana järjestetty Kultainen Venla -gaala palkitsi vuoden 2010 televisiotähdet. Parhaan komediaohjelman tittelin vei suosittu Ketonen&Myllyrinne -sarja.

Ketone&Myllyrinne -ohjelman takana ovat näyttelijät Kari Ketonen ja Ville Myllyrinne. Kaksikko kertoi iloitsevansa voitosta, mutta jatkoa sarjalle näyttelijät eivät uskalla vielä luvata.

- Seuraavasta tuotantokaudesta ei ole suunnitelmia, kuka tietää, Myllyrinne kommentoi sarjan tulevaisuutta.

Illan aikana jaettiin myös muita palkintoja, joista Parhaan näyttelijän palkinnon pokkasi muun muassa Putous-ohjelmasta tuttu Aku Hirviniemi.

Myös Marja Tyrni -hahmostaan tunnettu Hirviniemi pokkasi illan aikana lisäksi Parhaan esiintyjän yleisöpalkinnon.

Vuoden viihde- ja musiikkiohjelman palkinnon voitti YLE:llä nähty Ihmisten puolue. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa Mari Perankoski, Kari Hietalahti ja Taneli Mäkelä.

Kultainen Venla -gaalan juonsivat Jenni Pääskysaari sekä Vappu Pimiä. Pääskysaaren luotsaama Kadonneen jäljillä pokkasi myös Parhaan reality-ohjelman palkinnon.

Vuoden lifestyle-ohjelman palkinnon voitti Venäjän halki 30 päivässä -ohjelma. Parhaan keskusteluohjelman tittelin vei Pressiklubi-ohjelma ja vuoden draamaohjelmaksi valittiin Helppo Elämä -sarja. Lastenohjelmista suosituimmaksi nousi Summeri ja ajankohtais- ja asiaohjelmien palkinnon pokkasi Rock-Suomi. Myös yleisö sai äänestää vuoden parasta tv-ohjelmaa ja voiton vei suosittu Duudsonit.

Kilpailut

Uusimmat