Uusi kotimainen mallisarja starttaa tänä keväänä: Nuorin kokelaista vasta 14-vuotias

18.01.2011 17:13 -

Uudessa sarjassaan Saimin enkelit itsekin mallina työskennelleen Saimi Hoyerin on tarkoitus luotsata potentiaalisia mallikokelaita Italian kovilla mallimarkkinoilla. Sarjaan on valittu kuusi lupaavaa suomalaista mallityttöä, jotka lähtevät Hoyerin kanssa Milanoon.

Saimin enkelit -sarja ei kuitenkaan ole kilpailu, vaan realityohjelma, jossa mallin uran alku esitetään realistisesti. Hoyer laittaakin peliin kaikki kontaktinsa ja osaamisensa auttaakseen valittuja tyttöjä eteenpäin malliuran alussa. Sarjassa päästään myös kurkistamaan malli- ja muotimaailman kulissien taakse, sillä kaiken glamourin takaa löytyy myös mallin työn karu arki. Sarjassa kerrotaan myös Hoyerin omasta urasta sekä tavataan tunnettuja muotialan vaikuttajia.

Saimin enkelit kertoivat tunnelmistaan Voicelle. Kaiken kaikkiaan tytöt vaikuttivat olevan hyvin innoissaan tulevasta seikkailustaan Italiassa.

Siiri Osola, 16 vuotta

Siiri Osola, Saimin enkelit

Siiri on kotoisin Posiolta, Lapista. Hän uskoo pärjäävänsä Milanossa hyvin, koska on hyvin sosiaalinen. Siiri on vasta aloittanut mallin työt, mutta ei usko siitä olevan haittaa reissun aikana.

- Erotun muista, koska olen uniikki. Minussa virtaa myös vähän lappalaista verta, sillä äitini on osin lappalainen, Siiri kertoo.

Anette Montin, 19 vuotta

Anette Montin, Saimin enkelit

Vantaalainen Anette toivoo selviänsä Milanon pyörityksestä. Hän sanoo pärjäämisen olevan aikamoista arpapeliä, mutta luottaa mahdollisuuksiinsa. Anette on tehnyt mallin töitä jo yli kahden vuoden ajan. Häntä on kuvattu lehtiin ja hän on ollut monissa näytöksissä myös ulkomailla.

- Olen hyvin pitkä ja pituuteni avulla erotunkin hyvin joukosta, 183-senttinen Anette kertoo.


Christel Karhu, 17 vuotta

Christel Karhu, Saimin enkelit

Helsingistä kotoisin oleva Christel jännittää tulevaa reissua. Hän on tehnyt paljon mallin töitä Suomessa, mutta ei lainkaan ulkomailla. Hän uskoo kuitenkin pärjäävänsä hyvin myös Milanossa.

- Olen monipuolinen kameleonttityttö. Lisäksi minulle on usein sanottu, että minulla on eksoottiset silmät, Christel kertoo vahvuuksistaan.

Leila Huovila, 19 vuotta

Leila Huovila, Saimin enkelit

Tampereen lähellä Pirkkalassa asuva Leila toivoo pärjäävänsä Milanossa, mutta realistisesti toteaa, että eihän sitä voi etukäteen tietää. Leila on työskennellyt Paparazzilla vasta puolisen vuotta, mutta on ehtinyt tehdä jo lehtikuvauksia sekä yhden näytöksen.

- Yksi vahvuuksistani on se, että tykkään heittäytyä kuvaustilanteissa, Leila sanoo.

Linda Vainio, 14 vuotta

Linda Vainio, Saimin enkelit

Espoossa syntynyt, mutta melkein puolet elämästään Dubaissa asunut ja opiskellut Linda ei saa nuoren ikänsä takia tehdä mallin töitä Milanossa. Hän kuitenkin lähtee mukaan haistelemaan uusia tuulia ja hänestä otetaan testikuvia. Linda toivookin tekevänsä reissun aikana vaikutuksen oikeisiin ihmisiin, jotta voisi aloittaa mallin työt täytettyään 15. Lindan äiti lähtee myös matkalle mukaan. Nuoresta iästään huolimatta Lindalla on jo takanaan muutamat mallikansio- ja lehtikuvaukset.

- Valttini on ehdottomasti se, että minulla on aidosti hauskaa kuvauksissa ja nautin niistä kovasti, Linda kertoo.

Julia Posti, 19 vuotta

Julia Posti, Saimin enkelit

Tamperelaisen Julian odotukset Milanon suhteen ovat melko auki, mutta sen verran hän paljastaa, että odottaa saavansa hyviä kokemuksia ja kuvausmahdollisuuksia. Myös näyötkset kelpaisivat nuorelle naiselle. Julia on ehtinyt tehdä mallin töitä jo neljä vuotta ja sekä lehtikuvauksia että näytöksiä on jo takana. Julia on myös ollut aikaisemmin yhden kesän Milanossa tekemässä showroom-näytöksiä.

- Erotun joukosta, koska olen persoonallinen enkä ole tyypillisen Barbien näköinen, vaaleahiuksinen Julia kertoo.

Saimi Hoyerin luotsaama realitysarja Saimin enkelit alkaa Nelosella 4. huhtikuuta.

Kilpailut

Uusimmat