Johanna Tukiainen yrittää lihottaa Artoa: Kermapastoilla ja perunoilla, juustoilla ja voilla

18.01.2011 18:05 -

Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin häitä juhlitaan helmikuun lopussa. Tuksu kirjoittaa Seiskan blogissa yrittävänsä valmentaa miestä juhlaa varten lihottamalla tätä tuhdimpaan kuntoon.

Tukiainen kirjoittaa yrittävänsä itse laihduttaa häitä varten niin kovalla kuurilla, että "se saattaa sattua". Tulevan aviomiehen probleema on naisen mukaan kuitenkin se, että siippa on liian laiha.

- Arto on taas vähän liian hoikka, olen yrittänyt häntä lihottaa kaikenmaailman kermapastoilla ja perunoilla, juustoilla ja voilla, mutta mies vaan ei meinaa millään lihoa!

Saariselällä 26. helmikuuta pidettävät häät myös televisioidaan, TV Viisi esittää juhlasta kertovan Tuksu menee naimisiin -ohjelman piakkoin häiden jälkeen. Pariskunta satsaakin kaiken kansan nähtäväksi tulevan juhlan johdosta ulkoasuunsa huolella

- Kanava TV Viisi hoitaa sekä minulle, että sulhaselleni Artolle upeat kauneushoidot ja minulle lisäksi tehokkaat laihdutushoidot, jotka alkavat huomenna... Lisäksi meille tulee hampaiden valkaisut, timanttihionnat ihoon ja kaikkea muuta ihanaa!

Lähde: Johanna Tukiaisen blogi

Kilpailut

Uusimmat