BB-julkimo tunnustaa: Big Brotherilla saa naisia

19.01.2011 18:03 -

Viimeisimmällä Big Brother -kaudella ohjelmassa mukana ollut Paul Puolakka tuli tv:n myötä tutuksi koko Suomen kansalle. Mies kertoi Voicelle, että julkisuudella on ollut vaikutusta myös suosioon vastakkaisen sukupuolen edustajien keskuudessa.

Nykyään seurustelusuhteessa oleva Puolakka sanoo tätä nykyä rauhoittuneensa ja jättäneensä pelimiesajat taakseen. Big Brotherissa mukana olo kuitenkin lisäsi talosta ulos joutumisen jälkeen menekkiä.

- Se oli lähinnä niin, että naiset lähestyivät minua entistä enemmän. En noista yökerhoilloista oikein muista kaikkea, mutta ehkä siellä persettä tultiin puristelemaan enemmän kuin normaalisti, mies nauraa.

Paul kertoo kyllä ymmärtävänsä, että BB-leiman kantaminen ei välttämättä ole ainoastaan positiivinen asia. Miehen mukaan tarkoituksena ei ole kuitenkaan päästä tittelin turvin "turhaksi julkkikseksi"

- Ei ole tarkoitus väkisin pysyä julkisuudessa. Päivittäinhän BB-julkisuudesta saa kuulla, ei se ole vielä tässä vaiheessa häirinnyt, itsehän tämän valitsin.

Kilpailut

Uusimmat