Kaatuuko Miss Helsinki -kilpailu Martinan ja Eskon eroon?

19.01.2011 18:59 - Mikko Räsänen

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ovat viime vuosina järjestäneet yhdessä Miss Helsinki -kilpailua. Mitä tapahtuu kilpailulle nyt, kun pariskunta eroaa?

Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen avioero saattaa vaikuttaa Miss Helsinki -kilpailun tulevaisuuteen. Pariskunta on järjestänyt missikilpailua yhdessä jo muutaman vuoden. Martina on ollut kilpailun keulakuva, mutta Eskon kilpailun järjestelyissä kulissien takana on ollut aivan yhtä tärkeä.

Finalistit Miss Helsinki -kilpailuun on jo valittu, ja seuraavaksi pitäisi olla jo finaalin aika. Tilanteesta tekee vaikean se, että kilpailua järjestävät Martina ja Esko eivät eroriitojensa takia ole edes puheväleissä. Siinä tilanteessa kilpailun järjestäminenkin lienee vähintään haastavaa.

Ongelmaa ei ole helppo ratkaista. Kilpailua järjestää Dance & Show Action Agency Martina Aitolehti -niminen avoin yhtiö. Vaikka yrityksellä on Martinan nimi, on Esko yrityksen toimitusjohtaja. Martina ja Esko toimivat molemmat yrityksen yhtiömiehinä.  

Miss Helsinki -kilpailun lisäksi myös Martinan tanssiryhmän toiminta on hoidettu yhtiön kautta, joten myös sen toimintaan voi tulla vaikeuksia, jos eroava pariskunta ei pysty edes puhumaan keskenään.

Voice ei tavoittanut Martinaa tai Eskoa kommentoimaan missikilpailun tai tanssiryhmän tulevaisuutta.

Kilpailut

Uusimmat