Kaikki artikkelit

Halonen kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa, että vaikeudet ovat opettaneet hänelle nöyryyden lisäksi myös paljon musiikkibisneksestä.
Tamminen on imitoinut monia tunnettuja suomalaisia, kuten Andy McCoyta, Aira Samulinia ja Tarja Halosta.
Eerikäinen kertoo Voice.fi:lle, että odottaa jännityksellä ensi viikon keskiviikkoa.
Blind Channelin Joel Hokka elää kiireistä aikaa. Kiertue- ja julkaisutauoilla hän haluaa olla kotona yksin ja soittaa kitaraa lattialla "alkkarit jalassa".
Sinkkulaivan uusi kausi alkaa MTV Katsomossa keskiviikkona 9. elokuuta. Jaksoja julkaistaan keskiviikkoisin aina kolme kerrallaan.
Miisa Grekov kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa, että toisinaan on vaikea muistaa, miten paljon ihmisiä hänen somesisältönsä oikeasti tavoittaa.
Borg kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa mitä kulissien takana oikein tapahtui, kun hän alkoi kirjoittamaan rohkeaa kirjaansa.
Kävin todella pahoja ajatuksia itsestäni läpi, Bess kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa.
Tikkanen kertoo Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa kattavasti legendaarisesta urastaan jääkiekon parissa.
Eevi Teittinen viettää toista äitienpäiväänsä äitinä. Teittinen kertoo Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa, miten hän on kokenut äitiyden.
Radio Novan Instagram-julkaisu on kerännyt useita mielipiteitä.
Alman tuore albumi Time Machine on tehty Ruotsissa koronapandemian aikana.
Esko Eerikäisen piti ajaa partansa pois Grease-roolia varten.
Parran Eerikäisen kasvoilta ajoi juontaja Suvi Hartlin.
Jari Saario kertoo Esko Eerikäisen juontamassa Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa matkastaan Atlantin yli soutaen. Matka Antiguan saarelle kesti 62 päivää.
Elastinen ja Sunnuntaibrunssi-ohjelman juontaja Esko Eerikäinen pohtivat nykymaailman TikTok-kulttuuria ja sitä, miten se vaikuttaa biisien julkaisuun. Elastinen kertoo myös ajatuksiaan siitä missä haluaisi nähdä itsensä tulevaisuudessa urallaan.