Nämä ovat mallikaunotarten kuusi parasta kauneusvinkkiä

24.01.2011 22:14 -

Saimin enkelit on realitysarja, jossa itsekin mallina työskennellyt Saimi Hoyer vie kuusi lupaavaa suomalaista mallityttöä Milanoon tarkoituksenaan luotsata mallikokelaita Italian kovilla mallimarkkinoilla. Ohjelman on tarkoitus esitellä mallin uran alku realistisesti.

Voice kysyi Saimin enkeleiltä sekä tietenkin itse Saimi Hoyerilta, mitkä ovat heidän parhaat kauneusvinkkinsä. Vinkit ovat yksinkertaisia, mutta mitä ilmeisimmin toimivia, ovathan kaikki kuusi tyttöä lupaavia mallin alkuja, Saimi Hoyerista nyt puhumattakaan.

Tässä ovat ne ovat, Saimin ja enkeleiden suosittelemat kauneusvinkit:

1) Sekä Christel että Anette hehkuttavat saunan puolesta. Tytöt kehottavat saunomaan ainakin kerran viikossa, sillä heidän mukaansa sauna rentouttaa ja tekee hyvää niin keholle kuin sielullekin.

                           

2) Leilalle kaunis hymy on tärkeä, sillä tytön mielestä upea hymy erottuu joukosta. Hän vihjaiseekin, ettei koskaan kannata jättää hampaiden harjausta ja lankausta väliin.

                          

3) Julia sanoo ihon pysyvän kunnossa, kun käyttää mahdollisimman vähän meikkiä ja erilaisia rasvoja. Hän kehottaakin jättämään turhan litkujen kanssa läträämisen minimiin.

                         

4) Linda sen sijaan vihjaisee terveellisten ruokailutottumusten hyödyllisyydestä. Hän kehottaakin syömään mahdollisimman vähän sokeria ja juomaan paljon vettä. Lisäksi Linda muistuttaa, että meikit tulisi pestä joka ilta pois, oli kuinka väsynyt tahansa.

                        

5) Siiri vinkkaa, että ihostaan on helppo huolehtia pesemällä sitä säännöllisesti. Lisäksi hänen mielestään myös ihon rasvaaminen kuivumisen ehkäisemiseksi on tärkeää.

                      

6) Tyttöjen kanssa Milanoon lähtevä Saimi Hoyer ylistää öljyä, mutta ei mitä tahansa, vaan nimenomaan öljyä nimeltä Maroccon Oil. Kyseistä tuotetta ei saa Suomesta, mutta Saimi kehottaa hankkimaan sitä, jos vain suinkin mahdollista.

- Se tekee hiukset kiiltäviksi ja erottelee ne. Se öljy muuttaa hiuksia, Saimi kehuu.

Saimin enkelit -realitysarja alkaa Nelosella 4. huhtikuuta.

Kilpailut

Uusimmat