IL: Tämän takia Victoria edustaa ilman Danielia

28.01.2011 07:42 - Eeva Rajala

Ruotsissa ehdittiin jo ihmetellä prinssi Daniel häviämistä edustustilaisuuksista kruununprinsessa Victorian viereltä. Nyt Danielin poissaololle on löytynyt syy, kertoo Iltalehti.

- Totuus on, että prinssi Daniel opiskelee fysiologiaa Karoliinisessa instituutissa Solnassa. Koulutus alkoi 10. tammikuuta 2011, Ruotsin kuningashuoneen tiedotuspäällikkö kertoo lehdelle.

Tiedotuspäällikkö Bertil Ternertin mukaan prinssillä on puolisonsa vankkumaton tuki opiskeluun. Opiskelua perustellaan myös Danielin mielenkiinnon kohteilla ja miehen liiketoiminnalla.

- Prinssi on kiinnostunut terveyteen liittyvistä asioista ja on perehtynyt niihin jo aiemmin, tiedotuspäällikkö jatkaa.

Ternert vakuuttaa myös, ettei opiskelusta ole haittaa prinssin tehtäville kuningashuoneessa. Opiskelijan arki siis jatkuu Danielilla. Vielä syksyllä hän kävi prinssikoulua. Kuningashuoneessa ei vielä ole päätetty, millainen edustustehtävä Danielille annetaan.

Kruununprinsessa edustaa ahkeraan tahtiin ainakin helmikuun puoliväliin asti. Tuolloin kalenteriin on merkitty yhteinen tiedotustilaisuus hänen isänsä kanssa. Tiedotustilaisuuden aiheesta ei ole tietoa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat