Yllätyskäänne omaisuuttaan Huuto.netissä myyneen lumenpudottajan tilanteessa

09.02.2011 15:13 -

Viime viikkoina on ahkerasti seurattu Huuto.net-sivulla koko omaisuuttaan kaupanneen Ville Syvänniemen tilannetta. Korkeimman huudon tehnyt ostaja kuitenkin on ollut kateissa, joten mies kertoi Voicelle luopuneensa suunnitelmasta ja laittavansa tavarat nyt yksitellen myyntiin

Syväniemen pyhänä aikomuksena oli alun perin suunnata perheineen omaisuudesta saaduilla rahoilla Thaimaan lämpöön. Suunnitelma on kuitenkin kääntynyt päälaelleen ostajan jouduttua kadoksiin. Omaisuus kaupataankin nyt siis yksitellen.

- Tavarat ovat edelleen kotona paikoillaan ja ostaja kateissa. Ajattelinkin nyt laittaa tavarat yksitellen myyntiin Huuto.netiin. Jonkun verran yritin voittaneen huudon tehnyttä kalastella - soitin ja laitoin sähköpostia, mutta en löytänyt ostajaa. Olen myös huomannut, että huutokauppasivulla on nyt paljon koko omaisuuttaan myyviä, joten ei homma enää näytä sillä tapaa onnistuvan.

Lumenpudottajana työskentelevän miehen perhetilanne on tilanteen tiimoilta ollut hieman epävakaa. Vaimo kun ei ole ollut innoissaan jupakan eri käänteistä.

- En tiedä lähteekö perhe, aika myrskyistä on ollut. En itsekään pysy perässä, eli tilanne on nyt päällä.

Kilpailut

Uusimmat