Michael Jacksonin lääkärin oikeudenkäynti näytetään tv:ssä

11.02.2011 22:06 -

Korkeimman oikeuden tuomari Michael Pastor sallii tv-kamerat Michael Jacksonin lääkärin oikeudenkäynnissä. Tohtori Conrad Murrayta syytetään Jacksonin kuolemantuottamuksesta.

Oikeudenkäynti alkaa maaliskuun lopussa ja sen arvellaan kestävän noin kuusi viikkoa. Murray on kiistänyt syyllisyytensä ja on tällä hetkellä vapaa takuita vastaan. Jos hänet todetaan syylliseksi, häntä saattaa odottaa jopa neljän vuoden vankilareissu.

Televisiokamerat saavat olla oikeussalissa, kunhan ne eivät keskeytä oikeudenkäyntiä. Tuomari Pastorin mukaan kameroiden tulee olla paikassa, jossa ne häiritsevät mahdollisimman vähän. Kamerat eivät saa kuvata valamiehistön äänestyksiä.

Popin legenda Michael Jackson kuoli kotonaan 25. kesäkuuta 2009. Hänen lääkärinään toiminut Murray oli paikalla Jacksonin kuolinhetkellä. Hän myöntää antaneensa 50-vuotiaalle laulajalle voimakasta propofolia unilääkkeeksi sinä aikana kun Jackson harjoitteli paluukonserttisarjaansa Lontoossa. Kuolemansyyntutkijan mukaan miehen kuolema aiheutui propofolin yliannostuksesta ja erilaisten rauhoittavien sekoituksesta.

Lähde: reuters.com

Kilpailut

Uusimmat