HS: Ilman matkarahoja jäänyt lumenpudottaja oikeuteen?

15.02.2011 09:45 - Eeva Rajala

Huuto.netissä omaisuutensa myynyt Ville Syväniemi harkitsee rikosilmoituksen tekemistä omaisuutensa huutaneesta miehestä. Oululaismiehestä ei ole huutamisen jälkeen kuulunut pihaustakaan.

- En ole saanut mitään yhteyttä ostajaan. Nyt hän on sulkenut puhelimensa ja ottanut tietonsa pois huuto.netistä, mutta olen tulostanut ne itselleni...Päätän tällä viikolla, lähdenkö oikeuteen vääntämään tästä asiasta. Onhan tämä ikävää, Syväniemi kertoo Helsingin Sanomissa.

Kadonnut huutaja tarjosi Syväniemen omaisuudesta reilua 44 000 euroa. Seuraavaksi korkein tarjous oli vain 50 senttiä pienempi. Sopimussäännöissä sanotaan, että huuto.netissä korkeimman tarjouksen tehnyt on sitoutunut ostamaan voittamansa tuotteen. Riitatapauksia on aiemmin käsitelty käräjäoikeuksissakin.

Syväniemen mukaan huono puoli oikeuteen viemisessä on se, että asian puiminen kestää niin pitkään. Mies kertoi jo aiemmin Voicelle, että aikoo todennäköisesti laittaa omaisuutensa myyntiin tavara kerrallaan. Perhetilanne on myös tällä hetkellä epävakaa. Syväniemi on asumuserossa.

- Saa nähdä, millä kokoonpanolla lähdemme, jos homma toteutuu, Thaimaahan haluava Syväniemi kertoo.

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat