IL: Top Chef -tuomari vastaa kritiikkiin kovin sanoin

23.02.2011 11:31 -

Tähtikokki Maija Silvennoinen kertoi eilen Ilta-Sanomissa tulleensa kaltoin kohdelluksi Sub-kanavan Top Chef -kisassa. Nyt kokkituomari Hans Välimäki vastaa kritiikkiin Iltalehdessä.

Hans Välimäki on sitä mieltä, että kaikkia kisaajia on kohdeltu tasapuolisesti. Maija Silvennoista ei ole istutettu valmiiseen pahiksen rooliin tai otettu tuomareiden silmätikuksi.

- Maijalla oli asenneongelmia sekä kisaa että muita osallistujia kohtaan. Hän käyttäytyi kuvauksissa ylimielisesti ja alentuvasti. Tämä heijastuu myös siihen, miten muut kilpailijat käyttäytyivät häntä kohtaan, Välimäki sanoo.

Silvennoinen on erittäin ansioitunut keittiömestari. Välimäen mielestä Silvennoinen on saanut ohjelmassa jopa ylimääräistä näkyvyyttä.

- Ymmärrän toki, että kokenutta konkaria harmittaa, kun taitavia nuoria suihkii ohi oikealta ja vasemmalta, Välimäki kuittaa.

Kisassa yhä mukana olevat Samu Koskinen ja Arto Lappalainen eivät ole sitä mieltä, että kilpailijoita olisi nöyryytetty kuvauksissa. Heidän mielestään kaikkia on kohdeltu tasapuolisesti.

Top Chef -ohjelmaa esitetään Subilla keskiviikkoisin kello 21.00.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat