MTV3: Idols-ennakkosuosikki emämokastaan: Harmittaa tosi paljon

25.02.2011 08:39 -

Eilen nähdyssä Idols-jaksossa ennakkosuosikin viittaa kantanut Martta Hakala tuotti pettymyksen tuomaristolle. Neiti on hyvin pahoillaan tapahtuneesta.

Martta Hakalan, Samuli Pesosen ja Emma Hilanderin oli määrä esittää jaksossa yhteislaulu. Ensimmäisenä lauluvuorossa ollut Samuli unohti kuitenkin heti laulun sanat. Martta meni tästä lukkoon ja tyytyi vain hyräilemään vaatimattomasti.

- Samuli vain jäätyi, kun biisi alkoi soida, eikä pystynyt aloittamaan. Menin siitä niin paniikkiin, että unohdin itsekin täysin sanat. Sain vain hyräiltyä jotain ja sekin taisi mennä pieleen, Martta kertasi tapahtumia.

Tuomaristo vihelsi pelin nopeasti poikki, eikä kolmikko saanut yrittää esitystään uudelleen. Kaikki tuomariston jäsenet olivat silminnähden hyvin pettyneitä. Myös Martta on hyvin pettynyt itseensä.

- Harmittaa tosi paljon, koska juuri tällä hetkellä olen ajatellut vain Idolsia ja haluaisin vain tätä juttua. Totta kai se ottaa päähän, jos kaikki jää kiinni sanojen oppimisesta liian pienessä ajassa, Martta harmittelee.

Lähde: MTV3

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat