IS: Munamies vaati ylisuuria palkkioita

03.03.2011 07:46 - Eeva Rajala

Ainakin kaksi suomalaista kananmunantuottajaa olisivat molemmat halunneet Munamiehestä mainoskasvon. Mainoskampanjat kaatuivat kuitenkin hurjiin palkkiovaatimuksiin, kertoo Ilta-Sanomat.

Sekä Satamuna Oy että Munakunta olisivat halunneet Munamiehestä mainoskasvon. Satamunan toimitusjohtaja Marko Haavisto paljastaa, että näyttelijä Riku Nieminen oli kuitenkin vaatinut ylisuurta palkkiota.

- Kyse oli kuusinumeroisista summista. Emme voineet lähteä tuollaisilla hinnoilla edes neuvotteluihin...Ei kananmunien myyntikatteilla tuon hintaluokan mainoskampanjoihin voida lähteä, Haavisto sanoo lehdessä.

Myös Munakunnan myyntijohtaja Ilkka Tirkkonen tunnustaa, että Niemisen vaatimat palkkiot eivät menneet yksiin yrityksen mainosbudjetin kanssa. Hän ei kuitenkaan voi luottamussyistä paljastaa tarkkoja summia. Tirkkosen mukaan mainonta olisi täydentynyt Munamiehen ansiosta vain hetkeksi, sillä Munamiehen suosio hiipuu kohta.

- Hahmo jää pian unholaan. Kesällä kukaan ei enää muista Munamiestä. Toisaalta ymmärrän, että Munamiehen on taottava rahaa silloin kun rauta on kuumaa, Tirkkonen lisää.

Putous-ohjelman tuotantoyhtiöstä kerrotaan, että Nieminen päättää pääasiassa itse, miten Munamies tulevaisuudessa työllistyy.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat