Noora Hautakangas missikiertueesta: Pinna kiristyi loppua kohden

03.03.2011 11:09 -

Uusi Miss Suomi valitaan tulevana lauantaina. "Missi-emona" toimiva vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas kertoi Voicen Heräämössä, että missikiertueen loppumetreillä pinnat alkoivat kiristyä.

Noora Hautakangas oli alustavasti katsastamassa ketkä misseistä mahdollisesti pääsevät jatkoon, ja tästä alkoi tämänvuotinen pesti. Hautakangas on ollut kaikissa kuvauksissa mukana ja meno tietenkin kiihtyy näin loppumetreillä, kuten myös missikiertueella.

Noora Hautakankaan mukaan nyt mukana on upein missikymmenikkö pitkiin aikoihin. Kuka tahansa heistä valitaankin Miss Suomeksi, on Hautakankaan mukaan loistava valinta.

Missikiertueilla sattuu ja tapahtuu, kun niin monta nuorta naista on mukana ja väsymys alkaa painaa loppua kohden yhä enemmän.

-Kun kiertue lähestyy loppuaan, niin väsymys alkaa painaa, pinna kiristyy ja voitontahto kasvaa. Tietenkin siellä siis sattuu ja tapahtuu, Noora Hautakangas kertoi mitään yksityiskohtia kuitenkaan paljastamatta.

Hautakankaan mukaan missikiertueella oli paljon yleisöä ja hänen mielestään kiinnostus missejä kohtaan on kasvussa, eikä se johdu ainoastaan Miss Suomi -kilpailun 50-vuotisjuhlavuodesta.

Kilpailut

Uusimmat