IL: Elokuvaroolissa nähtävä Lola Wallinkoski kiinnostui näyttelijäntöistä

12.03.2011 10:45 - Karoliina Kotala

Subilla Suomen kaamein kämppä -ohjelmaa juontava Lola Wallinkoski nähdään pian myös valkokankaalla. Wallinkoski kertookin Iltalehdelle olevansa jatkossakin kiinnostunut näytteljäntöistä.

Wallinkoski näyttelee Pimeyden tango -elokuvassa yhtä pääroolihahmo Jussi Vareksen naisista. Rooli ei ole Wallinkoskelle ensimmäinen, sillä ex-missi on nähty muutamaan otteseen myös teatterin lavalla.

- Elokuvaan oli helppo hypätä mukaan, vaikka stressasinkin sitä etukäteen paljon. Kaikki meni kuitenkin hyvin, Wallinkoski kuvailee Iltalehdelle.

Kun Kaamein kämppä -kuvaukset loppuvat, on Wallinkoskella tarkoitus palata takaisin kiinteistövälittäjän tehtäviin. Wallinkoski ei kuitenkaan tyrmää mahdollisuutta tehdä näyttelijäntöitä jatkossakin.

- Olen kyllä kiinnostunut, mikäli mahdollisuus uuteen rooliin osuisi joskus kohdalle. Katson kuitenkin asian kerrallaan ennen kuin hyppään mukaan, Wallinkoski kertoo lehdelle.

15 vuotta sitten Miss Suomeksi kruunattu Wallinkoski on työskennellyt missivuotensa jälkeen muun muassa mallina, pr-naisena, tv-juontajana, tanssiryhmän vetäjänä ja yrittäjänä.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat