Linnanmäki avaa ovensa tänään

30.04.2011 10:16 -

Suomen suosituin huvipuisto, Linnanmäki avaa ovensa jälleen tänään 30. huhtikuuta 2011.

Jo 61 vuotta elämyksiä tarjonnut huvipuisto tarjoaa tänäkin vuonna iloisia muistoja ja riemukkaita kokemuksia koko perheelle.

Avajaispäivänä 30.4. vietetään jo toista kertaa myös Lasten Päivää, jolloin puisto täyttyy muiden innokkaiden huvittelijoiden lisäksi lastensuojelun vapaaehtoistyötä tekevistä ja heidän perheistään.

Vauhdilta ja juhlahumulta ei tulevana kesänä voi Linnanmäen tiedotteen mukaan välttyä, kun uutuuslaite Ukko kiidättää kävijät huimiin korkeuksiin ja vanha kunnon Vuoristorata täyttää kunnioitettavat 60 vuotta. 4D-kinossa seikkaillaan aarrejahdissa merirosvojen kanssa.

Vuoden odotetuin uutuuslaite on huimaa vauhtia ja kutinaa vatsanpohjassa tarjoava Ukko, joka avataan yleisölle Linnanmäen syntymäpäivän kunniaksi 27. toukokuuta. Peräti 52 metriä korkea laite kiitää parhaimmillaan 105 kilometrin tuntivauhtia kieputtaen samalla matkustajia ylösalaisin.

Juhlahumu valtaa Linnanmäen jälleen heinäkuussa, kun Vuoristorata juhlii 60. juhlavuottaan 13.7. Puinen rata on säilynyt Linnanmäen laitteiden ykkössuosikkina aina 50-luvulta lähtien.

Kilpailut

Uusimmat