Hirviö sieppasi Kate Middletonin - South Park teki jakson kuninkaallisista häistä

12.05.2011 17:29 - Rea Tallgren

Räävitön sarja on aikaisemminkin tehnyt satiiria kuninkaallisista, ja tällä kertaa osansa saavat vastanaineet prinssi William ja Kate Middleton. South Park -jaksossa häät eivät kuitenkaan mene täysin putkeen, sillä hirviö sieppaa Katen kesken häätoimituksen.

South Park on tunnettu tavastaan tehdä jaksoja julkkiksista. Jaksoissa on 'esiintynyt' niin Jeesus, kuin Kanye Westkin. Yleensä jaksot eivät ole maailman kilteimpiä. Tällä kertaa oman osansa South Parkin satiirista ovat saaneet tuoreet kuninkaalliset häät.

Hää-jaksosta ei toimintaa puutu. Hirviö sieppaa Kate Middletonin kesken häätoimituksen, jonka jälkeen nainen päätyy sidottuna tyrmään. Prinssi William kuitenkin pelastaa morsiamensa ja nuoripari saa toisensa. Hääseremonian loppu on myös South Parkin tyylille uskollinen. Siinä William repäisee irti morsiamensa käden ja työntää sen takapuoleensa.

Jakso ei virallisesti käsittele prinssi Williamin ja Kate Middletonin häitä, vaan pariskunta on korvattu kanadalaisella kuninkaallisella parilla. Yhdennäköisyys tuoreeseen aviopariin on kuitenkin ilmiömäinen. Jakso on nimetty Royal Puddingiksi, eli Kuninkaalliseksi vanukkaaksi.

South Parkin tekijät ovat käyttäneet kuninkaallisia inspiraationaan aikaisemminkin. Vuonna 2007 itse Englannin kuningatar päätyi ampumaan itsensä käsiaseella South Parkin kohua herättäneessä jaksossa. Myös edesmennyt prinsessa Diana on saanut osansa, ja hänet nähtiinkin vuonna 1999 laulamassa Christmas Time in Hell -joululaulua palavan mistelinoksan alla.

Tässä vaiheessa häätoimitus on vasta alkanut ja kaikki on hyvin.

Koska morsiamen kättä on tapana pyytää, kokee prinssi William oikeudekseen sen myös itselleen ottaa häävalojen tultua vannotuksi.

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat