Anssi Salmela ja Mikko Koivu halailivat Tarja Halosta - katso kuvat

16.05.2011 23:35 - Mikko Räsänen

Tarja Halonen saapui Kauppatorille juhlimaan jääkiekon maailmanmestareita. Hän ei arvannut, millaiseen pyöritykseen tulisi joutumaan leijonalauman keskellä.

Tarja Halonen saapui Kauppatorin esiintymislavalle juhlimaan Suomen voittamaa jääkiekon maailmanmestaruutta. Halonen seisoi aluksi lavan reunassa, jossa hän tapasi Kalervo Kummolan ja Timo Harjakaisen.

Kun Halonen siirtyi leijonien keskelle, iski selvästi humaltunut Anssi Salmela silmänsä Tasavallan presidenttiin. Salmela kaappasi Halosen tiukkaan rutistukseen ja piti tätä pitkään sylissään. Kun puolustaja lopulta päästi Halosen karhumaisesta syleilystään, näytti presidentti hieman yllättyneeltä.

Tarja Halonen palkitsi Leijonajoukkueen suomalaisen työn avaimella. Palkinnon vastaanotti joukkueen kapteeni Mikko Koivu.

Palkinnon luovuttamisen jälkeen Tarja Halonen joutui Mikko Koivunkin halaamaksi. Leijonajoukkueen kapteenin halaus oli kuitenkin nopeampi kuin Salmelan pitkä rutistus, joten presidentti ei varmasti tuntenut oloaan kiusaantuneeksi.

Kilpailut

Uusimmat