Ari Koivunen Idols-kritisoinnistaan: Olin nuori ja tyhmä

19.05.2011 17:40 -

Ari Koivunen vaikuttaa tätä nykyä juuri uuden Beneath-albumin julkaisseen Amoralin riveissä. Muutama vuosi sitten laulaja puhui vielä varsin penseään sävyyn Idols-ajoistaan ja siihen liittyvästä leimasta, mutta tätä nykyä mies muistelee kisa-aikoja ja menneisyyttä lämpimästi.

Ari Koivunen kertoo Voicelle, että jossain vaiheessa Idols-Arin leima kävi rasittavaksi, sillä laulaja halusi tuoda esiin omaa musiikkiaan ja persoonaa. Koivunen naureskelee, että nyt ajatukset ovat kuitenkin muuttuneet.

- Tietysti siinä vaiheessa, kun tekee omaa hommaansa ja silti leimataan johonkin toiseen juttuun, niin se ärsyttää. Mutta silloin olin nuori ja tyhmä.
- Vaan jos nyt mentäisiin viisi vuotta taaksepäin ja olisin samassa pisteessä kuin silloin, niin totta kai lähtisin Idolsiin mukaan. Se toi minut tähän pisteeseen. Vaikka ohjelman teko oli pitkä ja rankka kokemus, se oli kivaa.

Amoralin riveihin vuonna 2008 liityttyään laulaja kertoo päässeensä soolourapuurtamisesta takaisin aidon bändifiiliksen pariin.

- Kun pomppasin näiden jätkien kelkkaan otin tavallaan askeleen taaksepäin, siihen aikaan mitä tein joskus 17-18-vuotiaana. Toteutetaan siis oikeaa bänditouhua - ollaan treeniksellä monta päivää, eikä ole isoa koneistoa tuuppimassa selkään.

Amoralin Beneath-albumi on kaupoissa nyt.

Kilpailut

Uusimmat