Suomalaisilla kiekkofaneilla hullu kannatuskilpailu

30.05.2011 07:15 - Mikko Räsänen

Suomalaiset kiekkofanit ovat keksineet erikoisen tavan todistaa fanituksensa määrän.

Voice kertoi viime viikolla YouTubeen ladatusta äänitiedostosta, jossa Pojun Poika saunoo -kappale soi yhtäjaksoisesti kymmenen tunnin ajan.  Voice otsikoi uutisen sanoilla: "Kovinkaan Leijona-fani ei pysty katsomaan tätä videota loppuun asti!". Lue uutinen täältä.

Fanit päättivät todistaa, että otsikko on väärässä. Uutinen sai heti valtavan kommenttivyöryn, kun monet fanit ilmoittivat tarttuvansa haasteeseen ja yrittävänsä kuunnella kymmenen tunnin teoksen yhdellä istumalla.

Monien kohdalla yritys päättyi epäonnistumiseen.

- 11 minuuttii kuunnellu... päää hajoo, Ina Lehtinen kuvaili.

Osa sinnitteli pidemmälle ennen lopettamista.

- 6h 45min enempää en kyllä jaksa tai mun aivot räjähtäää, Mari Koivula kertoi.

Vaikka monet keskeyttivät kuuntelun heti urakan alkumetreillä, niin jotkut harvat ja sitkeimmät jaksoivat kuunnella kappaleen loppuun. Yksi ensimmäisistä urakan suorittaneista oli Fanny Tikakoski.

- Joo, en kuuntele tota enää koskaan! KOKO VIDEO kuunneltu! Eipä ainakaan v****tanut maata kipeänä sängyssä vaan ja kuunnella tota. Mutta koko video, ilman taukoa!, Fanny kuvaili kuuntelu-urakkaa.

Voice onnittelee Fannya ja muita haasteen selvittäneitä. Todistitte Voicen olleen väärässä, sillä näköjään kovimmat leijona-fanit jaksavat kuunnella kappaleen kokonaan.

Osallistu haasteeseen ja siitä käytävään keskusteluun täällä.

Kilpailut

Uusimmat