Sairaalloisen laiha kantritähti puolustautuu: Lihaksia, ei luita!

31.05.2011 09:23 - Rea Tallgren

Uutisoimme reilu viikko sitten muun muassa Coyote Ugly -leffasta tutun kantrilauluja LeAnn Rimesin sairaalloisen laihasta ulkonäöstä. Nyt laulajatar on puolustautunut kritiikkiä vastaan.

LeAnn Rimes on ollut viihdemaailmassa mukana jo useita vuosia ja nainen on totuttu näkemään aina huoliteltuna ja kiinteänä. Viimeaikaiset kuvat Rimesista ovat kuitenkin herättäneet paljon kohua ja huolta. Sairaalloisen laiha nainen ikuistettiin tämän lomaillessa tuoreen aviomiehensä Eddie Cibrianin kanssa Meksikossa.

Myös Rimes itse on julkaissut bikinikuvia itsestään Twitterissä. Eräs fani kommentoi Rimesin tuoreinta kuvaa kutsuen naista "sairaan laihaksi", jolloin tähti riensi puolustamaan itseään.

- Näitä kutsutaan vastalihaksiksi, ei luiksi kultaseni. Kiitos vaan, mutta tämä on minun vartaloni ja voin vakuuttaa, että olen täysin kunnossa. Olen vain hoikka. Joten kiitos huolenpidostasi, mutta se on aiheetonta, nainen vastasi fanilleen.

Rimes on ennenkin puolustellut hoikkaa ulkomuotoaan Twitterin turvin.

- Hyvä Luoja! Minä en treenaa liikaa, enkä todellakaan näännytä itseäni. Olen niin kyllästynyt tähän, joten nyt vaihtakaa aihetta!

Katso kuvat laihasta kantrilaulajasta tästä. (Daily Mail) Mitä mieltä olet, onko hän jo liian laiha?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat