Onko tämä sairain Hollywood-villitys?

16.06.2011 19:32 - Rea Tallgren

Hollywood-kaunottaret tuntuvat ajattelevan, ettei painonnousu edes raskauden aikana ole hyväksyttävää ja taistelevatkin sitä vastaan hälyttävin keinoin.

Huolestuttavina suunnannäyttäjinä trendille toimivat muun muassa Rachel Zoe ja Victoria Beckham, jotka ovat lihoneet raskauksiensa aikana tuskin nimeksikään vauvavatsaansa lukuunottamatta.

Hollywood-tähdet palkkaavat hysteerisinä personal trainereita tai osallistuvat erityisille MILF-leireille pysyäkseen tavoitepainossaan. Urheiluvaatteiden valmistajat ovat löytäneet tuottoisan rahasammon ekstrakiloja pelkäävistä naisista ja valmistavatkin tuotteita viimeisillään raskaana oleville naisille.

Äitiysvaatteiden valmistajat sen sijaan ovat huolissaan hälyttävästä ilmiöstä. Odottaville äideille suunniteltujen vaatteiden koot pienenevät koko ajan, jotta ne vastaisivat paremmin kysyntää. Vaatesuunnittelija Rosie Pope kertoo hänen täytyneen lisätä äitiys-mallistoonsa xs-koon.

- Olen todella huolissani tästä trendistä koska kokeilin itse xs-kokoa päälleni, eikä se mahdu edes minulle! Minä olen sitäpaitsi pienikokoinen, Pope päivittelee.

Näin hoikkana pysytteli stailisti Rachel Zoe raskautensa aikana.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat