Natsipuheiden seuraus: Maailman seksikkäin nainen sai potkut!

20.06.2011 19:03 - Rea Tallgren

Transformers-elokuvista maailmanmaineeseen ponnahtanut Megan Fox on yrittänyt väittää jättäneensä kolmannen elokuvaosan tekemättä muiden näyttelemistavoitteidensa vuoksi. Nyt elokuvien ohjaaja Michael Bay kuitenkin paljastaa syynä olleen naisen haastattelussa laukoma Hitler-kommentti.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi Transformers-elokuvien saaman hurjan suosion siivellä valittu Megan Fox ei esiinny enää elokuvien kolmannessa osassa. Syy naisen äkilliseen korvaamiseen englantilaisella mallilla Rosie Huntingdon-Whitleyllä on nyt paljastettu.

Elokuvien vastaava tuottaja Steven Spielberg oli närkästynyt Foxin kommentista, jonka hän oli möläyttänyt haastattelussa. 25-vuotias kaunotar oli verrannut elokuvien ohjaaja Michael Bayta Hitleriin. Spielberg oli tämän jälkeen vaatinut naisen erottamista välittömästi.

Elokuvien parissa työskentelevä tiimi on vaihdoksesta pelkästään iloinen. He ovat verranneet Foxin näyttelijäntaitoja yhtä hyviksi kuin pornotähtien, jotka tunnetusti eivät tarvitse kuin pari vaivaista repliikkiä rooleissaan.

Eräs työntekijä on jopa julkaissut avoimen kirjeen ohjaaja Michael Bayn nettisivuilla, joissa hän haukkuu Foxin maanrakoon. Työntekijä muistuttaa, että Bay antoi kokemattomalle Foxille tämän elämän tilaisuuden, mutta nainen ei osannut arvostaa sitä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat