Ulkomaiset ja kotimaiset julkkikset surevat Jackass-tähteä

20.06.2011 20:12 -

Uutisoimme aiemmin tänään Jackass-tähti Ryan Dunnin menehtyneen auto-onnettomuudessa. Useat kotimaiset ja ulkomaiset tähdet ovat laittaneet suruviestejään muun muassa Twitteriin ja Facebookiin.

Ryan Dunn menehtyi auto-onnettomuudessa Philadelphiassa tänä aamuna sikäläistä aikaa. Myös toisen autossa olleen kerrotaan menehtyneen. Hän oli kuollessaan 34-vuotias.

Kotimaisista tähdistä muun muassa Jackass-tähtien ystäviksi tunnustautuvat Duudsonit ilmaisivat lähes välittömästi suru-uutisen tultua julki osannottonsa kirjoittamalla Twitteriin ja Facebookiin "RIP Ryan Dunn". Myös rock-poppoo The 69 Eyes kirjoitti Twitteriin "Ryan Dunn RIP".

Ulkomaisista tädistä muun muassa Good Charlotte -yhtyeen johtohahmot Joel ja Benji Madden kirjoittivat Twitteriin suruviestinsä. Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee kirjoitti Twitteriin myös lyhyen "RIP Ryan Dunn" -viestin.

Poppari Pinkin puoliso motocross-ajaja Carey Hart kirjoitti Twitteriin sydämellisen viestin.

-Lepää rauhassa Ryan Dunn. Olit mahtava ihminen ja elämäsi loppui liian lyhyeen. Nautin yhteisistä ajoistamme. Voimia hänen perheelleen ja ystäville, Hart kirjoitti.

Muiden joukossa Ryan Dunnia Twitterissä muisteli myös näyttelijä Alyssa Milano.

Kilpailut

Uusimmat