Lisää huippumuotia H&M:lle - vuorossa legendaarinen muotitalo

21.06.2011 11:02 -

H&M ilmoittaa , että syksyn 2011 designeryhteistyö toteutetaan yhden maailman legendaarisimman muotibrändin, Versacen kanssa. Aiemmin H&M:n kanssa yhteistyötä ovat tehneet muun muassa Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo ja viimeisimpänä Lanvin.

Muotitalon luova johtaja Donatella Versace on suunnitellut erityislaatuisen malliston eksklusiivisista materiaaleista H&M:lle. Mallisto henkii muotitalon perintöä täynnä nahkaa, printtejä, värejä ja elämäniloa. Mallisto sisältää naisten- ja miestenvaatteita sekä kodintuotteita ja se tulee myyntiin 17. marraskuuta noin 300 myymälään eri puolille maailmaa sekä hm.comiin.

Lisäksi Donatella Versace on suunnitellut H&M:lle kevätmalliston, joka on saatavilla H&M:n verkkokaupasta 19. tammikuuta alkaen. Donatella Versace muokkasi joistain Versacen aikaisempien mallistojen helmistä klassikoita H&M:lle.

-Olen innoissani yhteistyöstä H&M:n kanssa ja siitä, että minulla on mahdollisuus tavoittaa heidän laaja yleisönsä. Mallistosta tulee tyypillinen Versace-mallisto, täydellinen H&M:lle ja Versace-faneille kaikkialla, Donatella Versace kertoo.

Versacen muotitalon perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hänen rohkeat mekkonsa ja villit ikonografiansa mullistivat muodin - hän loi moitteettomalla designer-silmällä leikattuja provokatiivisia designeja klassisista teemoista. Donatella Versace on vuodesta 1997 jatkanut Gianni Versacen työtä luovana johtajana kehittäen brändin maailmanlaajuiseksi eturivin muotitaloksi, jota pidetään nykyään ylellisyyden synonyyminä.

Kilpailut

Uusimmat