Suomalainen metallitähti ihmettelee: Miten raittiudestani nousi kohu?

24.06.2011 12:30 -

Mokoma-yhtyeen nokkamies Marko Annala on raitis mies. Usein saatetaan olettaa, että rokkipiireissä kuivin suin oleminen olisi haastavaa puuhaa, Annalan mukaan tämä on kuitenkin pötypuhetta.

Marko Annalan absolutismia on välillä taivasteltu erinäisissä yhteyksissä jopa liiallisuuksiin asti. Mies itse pitää tällaista suhtautumista lähinnä huvittavana ja sanoo, ettei raittiina oleminen keikkareissulla ole minkään sortin ongelma.

- Minähän olen humalaisten ihmisten seurassa koko ajan. Jos vihaisin kännisiä, olisi aika hankala elää. Vapaa-aikanani en kyllä jaksa baariin mennä - siinä ei ole minulle mitään uutta.

Mokomalla on keikkamatkoilla kirjoittamaton sääntö siitä, että kuusi tuntia ennen keikkaa korkki kierretään kiinni. Annala sanoo, että kyseinen ajatus on bändikavereista lähtöisin - ei hänen ehdotuksensa.

- Minun ei ole tarvinnut sääntöjä luoda, vaan muut jätkät ovat "kuuden tunnin säännön" kehitelleet. Jos joku on joskus sattunut olemaan keikalla liian kännissä, niin kyllä asianomaiset ovat sen itse sen huomanneet. Ei tässä tarvitse muita valvoa.

Kilpailut

Uusimmat