Johnny Knoxville avautui Jackass-ystävänsä kuolemasta

27.06.2011 13:42 - Eeva Rajala

Jackass-luoja Johnny Knoxville on avautunut Jackass-ystävänsä Ryan Dunnin kuolemasta.

Johnny Knoxville kertoo blogissaan, että hänen maailmaansa on tällä hetkellä 134 prosenttia vähemmän hauska Ryan Dunnin kuoleman takia. Dunnilla kun oli aina maaginen voima saada Knoxville nauramaan tilanteessa kuin tilanteessa.

- Olen pahoillani tästä, mutta olen hyvin surullinen. Menetin veljeni ja maailmastani tuli noin 134 prosenttia vähemmän hauska. En osaa sanoa tällä hetkellä muuta. Joten sanon vielä, että rakastan sinua, Ryan. Tunteet jylläävät sisälläni, mutta haluan sinun tietävän, että rakastan sinua niin kamalan paljon, Knoxville kirjoittaa From Knoxville with Love -nimisessä kirjoituksessaan.

Knoxville kehuu blogissaan Dunnin taitoa saada ihmiset nauramaan. Hän eli Knoxvillen mukaan siitä, että halusi itse nauraa ja sai myös muut aina nauramaan. Tämän lisäksi Dunnilta löytyi vakavampi puoli: hän osasi kuunnella ja antaa neuvoja kipeissäkin asioissa.

- Hän oli aina lähellä, jos olin surullinen jostakin. Tämän takia koko juttu on vielä vaikeampi. Juuri tällä hetkellä minun pitäisi jutella juuri hänen kanssaan, mutten voi, Knoxville kirjoittaa.

34-vuotias Dunn menehtyi, kun hänen Porschensa suistui tieltä, osui puuhun ja syttyi tuleen. Turmassa kuoli myös Dunnin läheinen ystävä Zachary Hartwell. Dunnille järjestettiin muistotilaisuus viime viikolla.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat