Jenkkirokkari anoo lähestymiskieltoa: Elokuvantekijä ahdistelee

09.08.2011 09:00 - Eeva Rajala

Aiemmin Red Hot Chili Peppers -yhtyeen riveissä vaikuttanut kitaristi John Frusciante on anonut lähestymiskieltoa 32-vuotiaalle elokuvantekijälle.

John Frusciante uskoo, että elokuvantekijä August Elizabeth Thomas on epävakaa henkilö, joka voi napsahtaa hetkenä minä hyvänsä.

TMZ-sivuston saamien oikeuspapereiden mukaan Thomas on lähestynyt Frusciantea ensimmäisen kerran viime vuonna. Nainen oli ehdottanut, että miehen elämästä tehtäisiin elokuva. Frusciante oli kieltäytynyt kunniasta, jonka jälkeen rokkari oli alkanut saada lukuisia sähköposteja ja kirjeitä naiselta. Frusciante kuvailee viestejä pitkiksi, rönsyileviksi ja ylitunteellisiksi.

Tämän jälkeen häirikkönainen oli ilmestynyt Fruscianten rokkarivaimon Nicole Turleyn keikoille, missä nainen oli puhunut jo tehdystä käsikirjoituksesta. Viimeinen niitti tuli heinäkuun lopussa, kun häirikkö ilmestyi Fruscianten kotiin.

- Pelkään sekä oman että vaimoni turvallisuuden puolesta. Olemme kummatkin vaimoni kanssa muusikoita ja esiinnymme ympäri maailmaa. On vaikeaa välttää törmäämästä neiti Thomasiin, jos hän on täysin vapaa liikkumaan ja jatkuvasti ilmestyy paikan päälle ahdistelemaan, Frusciante kertoo oikeuspapereissaan.

Frusciante lähti Red Hot Chili Peppersistä vuonna 2009. Hän tekee omaa soolomateriaalia ja yhteistyötä muiden artistien kanssa.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat