Kiinteistönvälittäjä mainostaa taloa: 'Kellarissa aito luuranko!'

18.08.2011 14:11 - Mikko Räsänen

Ruotsissa on julkaistu yksi kaikkien aikojen erikoisimmista asuntojen myynti-ilmoituksista. Visbyssä on nimittäin myynnissä koti, jonka varustuksiin kuuluu aito luuranko.

Ruotsin Visbyssä on myynnissä koti, josta osa asuntoesittelyyn tulleista saattaa paeta kauhuissaan. Viiden makuuhuoneen omakotitalon kellarissa on nimittäin aito ihmisen luuranko.

Gotlannin saarella Visbyn kaupungin keskustassa sijaitseva talo on rakennettu vuonna 1750. Luurangon tarina menee kuitenkin kauemmas historiaan. Omakotitalo on nimittäin rakennettu vanhan venäläisen kirkon perustuksien päälle.

Omakotitalon kellari on vanhan kirkon hautaholvia. Yhdestä kellarin kulmasta onkin löytynyt hauta, jossa on ihmisen luuranko. Luurankoa ei ole poistettu, vaan sen leposijan päälle on asennettu lasilevy, jonka läpi luurankoa voi katsella.

Asunnon ostajien pelkoa saattaa lietsoa ainakin legendaarinen kauhuelokuva Poltergeist. Siinä perhe osti talon, joka oli rakennettu vanhan hautausmaan päälle. Kuten arvata saattaa, ei koti lopulta ollutkaan niin ihana, vaan kauheita asioita alkoi tapahtua ja kuolleiden henget riivata perhettä.

Visbyn asuntoa myyvä kiinteistönvälittäjä Leif Bertwig vakuuttaa ostajaehdokkaille, että luurankoa ei ole syytä pelätä.

- Se makaa pyhässä maassa ja lepää rauhassa, Bertwig muistuttaa.

Kiinteistönvälittäjän mukaan luuranko kuuluu todennäköisesti venäläismiehelle, joka on kuollut noin 800 vuotta sitten. Katso kuva luurangosta täältä.

Asunnon pyyntihinta on 450 000 euroa. Asunnosta kiinnostuneiden ei kannata katsoa alla olevaa Poltergeist-traileria.

Lähde: MSNBC

Kilpailut

Uusimmat