Suomalainen huippukokki paljastaa: Tätä en koskaan tilaa ravintolassa!
Tomi Björck on matkustellut ympäri maailmaa erikoisten makujen perässä, mutta on olemassa yksi ruokalaji, mitä hän ei ravintolassa tilaa ikinä.
- Se on lohi. Sitä tulee tehtyä itse niin paljon ja syötyä niin paljon, etten halua tilata sitä ravintolassa, Björck kertoo.
Suomen Master Chef -tuomarina suurelle yleisölle tutuksi tullut Tomi nähdään myös Master Chefin seuraavalla tuotantokaudella ensi vuonna. Sitä ennen hänen elämäänsä pääsee seuraamaan syksyllä JIMillä Tomin keittiö -ohjelmassa. Ohjelmassa seurataan Tomin ja hänen tiiminsä työskentelyä uudessa Gaijin-ravintolassa.
Tomin keittiö alkaa 9. lokakuuta JIMillä.
Kilpailut
Uusimmat
Sami Uotila uskoo, ettei hänelle välttämättä tarjottaisi enää elokuvarooleja: "Hyväksyin sen"
Sukupuolivähemmistöjen syrjintä on vähenemässä - häirintä ja väkivalta silti yhä korkealla tasolla
Nyt on erittäin kuivaa - maastopalo voi leimahtaa pienestäkin varomattomuudesta
Verohelpotus pienille yrityksille poistuu vuoden 2025 alussa
Sexmane on saavuttanut jo poikkeuksellisen paljon - hänellä on kuitenkin yksi yllättävä urahaave
Näytä lisää