Simpsonit-fanit – tiesittekö tämän Duff-oluesta?

11.09.2011 11:34 -

Kaikki Simpsoneita katsoneet muistavat Homerin suosivan Duff-olutmerkkiä. Guns N' Rosesista tuttu basisti Duff McKagan kertoo piakkoin ilmestyvässä kirjassaan, että olut sai innoituksensa hänen nimestään.

Duff McKagan valottaa nimensä ja Simpsoneiden Duff-oluen yhteydettä lokakuussa ilmestyvässä It's So Easy -elämänkerrassaan.

Muusikko kertoo, että hänen hurjan alkoholinkulutuksensa ja kaljasiepon maineensa ansiosta Simpsonit-sarjan tuotantotiimistä otettiin häneen yhteyttä Springfieldin olutmerkin nimeä pohtiessa.

- Kun Guns N' Roses -teki läpimurtoaan 80-luvun lopussa, minut tunnettiin todella kovana juomarina. Vuonna 1988 MTV esitti keikan, jossa Axl (Rose, Guns N' Roses -laulaja) esitteli minut Duff "Kaljakuningas" McKagan -nimellä.

- Pian tämän jälkeen eräästä tuotantoyhtiöstä soitettiin ja kysyttiin, voisivatko he käyttää nimeäni erään animaatiosarjan olutmerkissä. Nauroin ja sanoin, että totta kai! Koko homma kuulosti joltain halvalta taideprojektilta. Enpä arvannut, että sarja oli Simpsonit ja parin vuoden päästä Duff-krääsää olisi kaikkialla.

It's So Easy -elämänkerta ilmestyy lokakuun alussa.

Kilpailut

Uusimmat