Pearl Jam -solisti tanssi hitaita Kurt Cobainin kanssa

14.09.2011 07:48 - Eeva Rajala

Pearl Jam -yhtyeen keulahahmo Eddie Vedder tanssi taannoin tunteikkaasti hitaita Nirvana-solisti Kurt Cobainin kanssa.

Tapaus paljastuu Pearl Jamin dokumenttielokuvassa Pearl Jam Twenty, joka nähdään Suomessa ensi tiistaina 20. syyskuuta. Elokuva nähtiin alkuviikosta Toronton kansainvälisellä filmifestivaalilla. Miehet kokivat kyseinen tunteikkaan tanssihetken Eric Claptonin keikalla.

- Sitten Kurt katsoo taakseen ja tekee näin [sormi huulien eteen], mutta hän ei tarkoita, että tästä ei sitten puhuta. Se oli sen takia, että lavalla Eric Clapton esitti juuri Tears In Heavenia, Vedder kertoo Rolling Stone -lehdelle Cobainin tunteikkuudesta.

Cameron Crown ohjaamassa Pearl Jam Twenty -dokumentissa nähdään paljon arkistomateriaalia ja tuoreitakin haastatteluja. Elokuvaan on käytetty 1 200 tuntia harvinaista ja ennen julkaisematonta materiaalia, yli 20 tuntia uutta haastattelumateriaalia sekä livemateriaalia bändin 20-vuotisen uran ajalta.

Elokuva nähdään 20. syyskuuta Finnkinon teattereissa Helsingissä (Kinopalatsi), Turussa (Kinopalatsi), Tampereella (Plevna), Lahdessa (Kuvapalatsi), Jyväskylässä (Fantasia) ja Oulussa (Plaza). PJ20-kokoelmalevy julkaistaan 21. syyskuuta.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat